جمعه , 19 آوریل 2024
انواع سالاد سبزیجات

انواع سالاد سبزیجات “غذایی سبک و کامل”

سالاد، غذایی سالم و کم کالری است که با انواع سبزیجات، غلات، حبوبات و میوه‌ها درست می‌شود. سالاد با دارا بودن مقادیر فیبر بالا، اسید فولیک، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی، نقش مهمی در سلامت بدن، بهبود عملکرد سیستم گوارش، حفظ سلامت قلب و عروق و پیشگیری از افسردگی و اختلالات حافظه دارد و به همین دلیل، متخصصان تغذیه، توصیه می‌کنند که حداقل یک بار در روز، سالاد بخورید تا از فواید بی‌شمار آن بهره‌مند شوید. با ما همراه باشید تا با چندین نمونه از انواع سالاد سبزیجات آشنا شوید.


برای مطالعه بیشتر: همه چیز درباره ی میرزا قاسمی


سالاد کاپریس ایتالیایی

سالاد کاپریس (Caprese Salad  Italian)، یکی از ساده ترین و در دسترس ترین سالاد های سنتی ایتالیا بوده که قدمت طولانی را داراست.

سالاد کاپریس ایتالیایی

ساده ترین حالت تهیه این سالاد، بر پایه گوجه فرنگی، برگ ریحان، پنیر موزارلا، زیتون سیاه و طعم دهنده هایی نظیر سرکه بالزامیک تهیه می گردد. این سالاد در مدت زمان کم آماده شده و در زمان شما صرفه جویی خواهد نمود. انواع دیگری از این سالاد به همراه مواد غذایی همچون پاستا، آرگولا( نوعی کلم ) و آووکادو تهیه می شود که هرکدام طعم بسیار خوبی به سالاد می بخشند. پیشنهاد می کنم که حتما یکبار این سالاد ساده و خوشمزه را امتحان کنید. در صورتیکه در تهیه آرگولا به مشکل برخوردید، می توانید از گل کلم نیز در تهیه این سالاد ایتالیایی استفاده نمایید.


شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد: غذاهای محلی جنوب ایران


انواع سالاد سبزیجات – سالاد یونانی

این سالاد همان‌طور که از نامش پیداست متعلق به کشور یونان بوده و یک سالاد بین‌المللی ساده است که تنها نیاز به خرد کردن و هم زدن مواد دارد.

انواع سالاد سبزیجات - سالاد یونانی

سالاد یونانی یکی از انواع سالادهای سبزیجات است که در تمام فصول سال می‌توان آن را درست کرد.

جالب و آموزنده
معرفی بهترین غذاهای گیاهی هندی + طرز تهیه معروف ترین غذاهای هندی خوشمزه و گیاهی بدون گوشت

مواد لازم

  • پیاز قرمز ۱ عدد
  • پنیر فتا ۲۰۰ گرم
  • کاهو ۴ برگ
  • زیتون سیاه ۱۰ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • خیار ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک ۲‌ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

کاهوهای شسته شده را به صورت درشت خرد کنید و داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. سپس گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه‌ای را‌ که به صورت حبه‌ای و درشت خرد کرده‌اید به آن‌ها اضافه کنید. در مرحله بعد پیازها را به صورت خلالی و یا حلقه‌ای خرد کرده و به باقی مواد اضافه می‌کنیم. در ظرفی دیگر سرکه بالزامیک و روغن زیتون را مخلوط کرده و به آن مقداری نمک و فلفل اضافه‌ کنید و خوب هم بزنید تا باهم ترکیب شوند. سپس سس به دست آمده را برروی مواد اولیه بریزید و باهم ترکیب کنید تا یکدست شوند. در مرحله آخر زیتون‌های سیاه و پنیر فتا را که به صورت مکعبی خرد کرده‌اید برروی سالاد بچینید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود. سپس می‌توانید آن را سرو کنید و از ترکیب رنگ زیبا و طعم لذیذش لذت ببرید.

نکته: برای آنکه بوی پیاز داخل سالاد آزاردهنده نباشد قبل از خرد کردن آن را با آب ولرم بشویید و با دستمال خشک کنید.


درباره ی کوفته تبریزی چه می دانید؟


انواع سالاد سبزیجات – سالاد سالسا مکزیکی

سالاد سالسا مکزیکی، یک سالاد لذیذ و آسان است که با گوجه فرنگی، خیار، ذرت، سیر، پیاز، گشنیز و پنیر فتا درست می‌شود.

انواع سالاد سبزیجات - سالاد سالسا مکزیکی

همچنین سس مایونز و آب لیمو از طعم‌دهنده‌های آن هستند.

جالب و آموزنده
معرفی چند غذای گیاهی ایرانی برای گیاهخواران

مواد لازم – چهار نفر

  • ۳ عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده
  • ۳ عدد خیار ریز خرد شده
  • یک لیوان ذرت کنسروی
  • یک حبه سیر پوست کنده و خرد شده
  • یک عدد پیاز پوست کنده و خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده 
  • سس مایونز و پنیر فتا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • یک قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه

خیار و گوجه فرنگی خرد شده، ذرت کنسروی، گشنیز خرد شده، پنیر فتا، پیاز و سیر خرد شده را در کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس آب‌ لیمو، سس مایونز، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و به سالاد بیفزایید. نوش جان!

انواع سالاد سبزیجات – سالاد پانزانلا ایتالیایی

سالاد پانزانلا (Panzanella Salad Italian)، یکی از انواع سالاد ها و پیش غذاهای فوق العاده محبوب و قدیمی ایتالیایی بوده که در مدت زمان بسیار کوتاهی، میتوان آنرا تهیه نمود.

 سالاد پانزانلا ایتالیایی

این سالاد که از ناحیه توسکانی ( Tuscany ) منطقه فلورانس ایتالیا نشأت گرفته است و سالاد مخصوص فصل تابستان به شمار می رود. در ابتدا، پانزانلا را بر پایه ریحان تازه، تکه های نان، پیاز و سرکه تهیه می کرده اند اما اندکی بعد از قرن بیستم، گوجه فرنگی نیز وارد مواد داخل این سالاد گردید. این سالاد را میتوان یکی دیگر از انواع سالاد سبزیجات ایتالیایی دانست که از محبوبیت فراینده ای نیز برخوردار است.

امروزه به همراه مواد اصلی و سنتی این سالاد، انواع دیگری از مواد غذایی نظیر زیتون سبز، پنیر موزارلا، پنیر فتا، روغن زیتون و ادویه های طعم دهنده را به این سالاد افزوده و در سراسر ایتالیا سرو می گردد. در انواع سالاد سبزیجات ایتالیایی این گونه مواد اولیه دیده می شود. شما نیز می توانید این سالاد بی نظیر را در منزل تهیه کرده و لحظات خوبی را  به ارمغان بیاورید. همانطور که ملاحظه کردید انواع سالاد سبزیجات ایتالیایی را کامل برایتان معرفی کردیم. اکنون برای تکمیل کار یکی از انواع سالاد سبزیجات ایتالیایی را برایتان دقیقتر توضیح خواهیم داد. برای سالاد ها از چاقو های مخصوص استفاده کنید.

جالب و آموزنده
دستور تهیه چند غذای گیاهی خوشمزه

بیشتر بخوانید، بیشتر بدانید: غذا های محلی کردستان


انواع سالاد سبزیجات – سالاد شلغم و هویج

سالاد شلغم و هویج، یک سالاد متفاوت و لذیذ است که با شلغم خام، هویج، جعفری، مغز تخمه کدو، آب لیمو، روغن زیتون و نمک درست می‌شود و طعم و مزه‌ای بی‌نهایت خوشمزه ‌دارد.

انواع سالاد سبزیجات - سالاد شلغم و هویج

اگر رژیم دارید، حتما این سالاد آسان را در فصل زمستان با شلغم تازه درست کنید و از خواص بی‌شمار آن بهره‌مند شوید.

مواد لازم – چهار نفر

  • ۳ عدد شلغم متوسط پوست کنده و درشت رنده شده
  • ۳ عدد هویج متوسط پوست کنده و درشت رنده شده
  • نصف فنجان جعفری خرد شده 
  • نصف فنجان مغز تخمه کدو (اختیاری) 
  • آب نصف یک عدد لیموی ترش
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون 
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه 

شلغم، هویج و جعفری را در یک کاسه بریزید. سپس آب لیمو و روغن زیتون را به‌همراه مغز تخمه کدو به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. به سالاد نمک بزنید و آن را سرو کنید.

نکته: سالاد شلغم و هویج را می‌توان تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کرد. اما توجه داشته باشید که رنگ شلغم با گذشت زمان، زرد می‌شود. پس سعی کنید که این سالاد را پس از آماده شدن، بلافاصله سرو کنید.


این محتوای مفید را هم دنبال کنید: سیر تا پیاز رژیم غذایی زون + مزایا و معایب آن


سخن پایانی

در این نوشته در مورد انواع سالاد سبزیجات و خواص آن ها سخن گفتیم. با افزودن منابع پروتئینی مانند گوشت، مرغ، حبوبات و همچنین لبنیات می‌توان ارزش غذایی سالاد را بالا برد و آن را تبدیل به یک غذای کامل و سیرکننده کرد. به این ترتیب، شما حتی می‌توانید سالاد را جایگزین یک وعده غذایی، به‌خصوص شام کنید. امید است این مطلب برایتان مفید بوده باشد. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

جالب و آموزنده
گیاهخواری "مزایا و معایب آن" + طرز تهیه گوشت گیاهی

پیشنهاد ما به شما

خواص اسفناج

خواص اسفناج را دریابید + رسپی چند غذای خوشمزه با اسفناج

اسفناج یک سبزی خوشمزه که در سفره ی ما ایرانی ها همواره جای داشته. خواص …

دیدگاهتان را بنویسید