لطفا یک منو را به مکان منوی اصلی زیر اختصاص دهیدمنو

آشپزی نوین

معروفترین سرآشپز دنیا کدام است؟

186Views
سرآشپز

بیشترسرآشپزهای برتر دنیا بجز آشپزی کارهای دیگری جزآشپزی همچون نوشتن کتاب و تولید برنامه ها و مسابقات آشپزی انجام می دهند. آیا شما هم از طرفداران آشپزی حرفه ای هستید؟ ستاره گرفتن از نشریه میشلن بی‌شک بزرگ‌ترین افتخار در صنعت آشپزی بین‌المللی به شمار می‌رود. حتی کسانی هستند که این ستاره‌ها را «اسکار دنیای آشپزی» می‌دانند. در این مقاله با ما همراه باشید تا با برترین و پرستاره ترین سرآشپزهای جهان آشنا شوید.

سرآشپز آنتونی بوردین

آنتونی بوردین، سرآشپز، نویسنده و برنامه‌ساز و مجری آمریکایی بود که ۲۰ سال پیش، به‌عنوان ظرف‌شوی در رستورانی کار می‌کرد و به‌ مرور به گروه کمک‌ آشپزها پیوست. به‌تدریج توانست جایگاه بهتری کسب کند و در نهایت سرآشپز شد. آنتونی، تکنیک خاص خود را برای تهیه غذاها داشت و عاشق چشیدن مزه غذاهای گوناگون بود.

سرآشپز آنتونی بوردین

نویسنده کتاب «آشپزخانه سری: ماجراجویی در عالم شکم»، علاقه  وصف‌ناپذیری به خوراک و پخت‌وپز داشت؛ از تهیه برنامه‌های تلویزیونی و مستند گرفته تا پست‌های آموزش آشپزی گذاشتن در وبلاگ شخصی خود. آنتونی بوردین، به هر آنچه که در دنیای آشپزی به آن علاقه داشت، دست پیدا کرده بود و اسم او در بین بهترین آشپزهای جهان می‌درخشد.


برای مطالعه بیشتر: ازعجایب و فرهنگ غذاهای هند چه می دانید؟


سرآشپز ماریو باتالی

ماریو باتالی سهام دار رستوران های سلسله ای در هونگ کونگ، لاس وگاس، لس آنجلس، نیویورک و سنگاپور است. او همچنین نویسنده و فعال رسانه ای نیز می‌باشد.

سرآشپز ماریو باتالی

رستوران او با گرفتن چهارستاره از سوی مجله نیویورک تایمز، عنوان بهترین رستوران ایتالیایی را در ۴۰ سال اخیر را به خود اختصاص داده است. او سالانه ۲۵ میلیون دلار درآمد دارد.

جالب و آموزنده
خوشمزه ترین های غذای چینی را بشناسیم

پیِر گانیِر

سرآشپز فرانسوی سرشناس دیگری به نام پیر گانیر، 40 سال از عمرش را به جمع‌آوری ستاره‌های میشلن صرف کرده است. وینخستین ستاره‌اش را در سن 26 سالگی به دست آورد و پس ‌از آن هم دست از ستاره گیری برنداشت. نشریه میشلن می‌نویسد که این آشپز برجسته «سردمدار جنبش خوراکی های فیوژن (Fusion cuisine) است» است همچنین پیر گانیر به خاطر در هم شکستن بدیهیات آشپزی کلاسیک فرانسوی آوازه بسیاری کسب کرده است.

پیِر گانیِر

رستوران پرچم‌دار او به نام گانیر در خیابان بالزاک پاریس بیش از دو دهه است که توانسته است سه ستاره‌ی خود را حفظ کند. این رستوران واقعاً شاهکاری در دنیای پخت‌وپز به شمار می‌رود. او در حال حاضر مسئولیت 18 رستوران و آشپزخانه در جهان را بر دوش دارد. یکی از آن‌ها رستوران اِسکِچ در منطقه میفِر شهر لندن است که از برترین رستوران‌های ستاره‌دار میشلن می‌باشد.


بیشتر بخوانید، بیشتر بدانید: تجهیزات لازم برای آشپزخانه های صنعتی را بشناسیم


سرآشپز آلن دوکاس

آلن دوکاس یا آلن دوکاسه با ملیت موناکویی در تاریخ ۱۳ سپتامبر ۱۹۵۶ در فرانسه متولد شد و یک شهروند فرانسوی بود ولی در سال ۲۰۰۸ تصمیم گرفت به شهروندی موناکو دربیاد با اینحال همه آلن دوکاس را بعنوان یک سرآشپز فرانسوی می‌شناسند.

آلن دوکاس

دوکاس از سال ۱۹۸۰ آشپزی را شروع کرد و تنها در طی یک سال توانست سرآشپز بشود. در حال حاضر آلن دارای ۲۱ ستاره میشلن و چندین رستوران نامدار و پرآوازه مثل رستوران Alain Ducasse at The Dorchester در لندن، رستوران Adour در نیویورک، رستوران Aux Lyonnais در پاریس، رستوران La Trattoria در موناکو، رستوران Benoit در توکیو و …. آلن دوکاس علاوه بر اداره کردن این رستوران ها و نگارش کتاب های آشپزی دو مدرسه آشپزی را هم مدیریت می‌کند. یکی از این مدارس مخصوص سرآشپزهاست و دیگری برای عموم ملت در شهر پاریس می‌باشد.

جالب و آموزنده
فلافل خوشمزه + دستور تهیه ی فلافل به سبک فست فودی ها

مارتین براساتِگی

سرآشپز مارتین براساتگی اکنون 12 ستاره را از آن خود کرده است. او پرستاره‌ترین سرآشپز اسپانیایی شمرده می‌شود. او همچنین یکی از معدود آشپزهای جهان است که دو رستوران ستاره دار میشیلن به نام او فعالیت می‌کنند.

این سرآشپز استثنایی اهل باسک، نخستین ستاره میشلن خود را در سن 25 سالگی برای اولین رستورانش، (رستوران مارتین براساتگی) کسب نمود. این رستوران در سال 2001 سومین ستاره میشلنش را دریافت کرد و اکنون شش سال است که در فهرست 50 رستوران برتر جهان قرار دارد.

Martin-Berasategui

براساتگی طی 44 سال سابقه کاری، سه رستوران ستاره دار دیگر در جزیره تنریف و شهر بارسلونا افتتاح کرده. افزون بر این سه، شش رستوران دیگر نیز در کشورهای جمهوری دومینیکا، مکزیک و کاستاریکا افتتاح نمود. این سرآشپز را اسطوره‌ای در پخت خوراک‌های سنتی باسک و یکی از مطرح‌ترین سرآشپزهای جهان می‌دانند.


شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد: رستوران های برتر جهان را بشناسید


سرآشپز پائولا دیین

پائولا دین متولد ۱۹ ژانویه ۱۹۴۷ در آمریکاست. پائولا پخت و پز را از مادربزرگش یاد گرفت. اون در سن نوجوانی والدین خود را از دست داد و به همین دلیل دچار افسردگی شد، به تدریج و با رهنمود پزشک معالجش رو به آشپزی آورد و در کنار مادربزرگش پخت غذاهای مختلف رو یاد گرفت. همین باعث شد تا هم بر افسردگی غلبه کند و هم دلیلی برای پیشرفت و کامیابی بشود.

سرآشپز پائولا دیین

سال ۱۹۸۹ از همسرش طلاق گرفت، او که حضانت دو پسرش رو به عهده داشت، تنها ۲۰۰ دلار پول داشت، برای کسب درآمد به کارهای سختی مانند چسباندن کاغذ دیواری رو آورد. تا آن موقع هنوز از استعداد آشپزی خودش سود نبرده بود، اما با توجه به اینکه غذاهای خانگی خیلی خوشمزه ای می‌پخت، فرزندانش تشویقش کردند تا یک کترینگ خانگی را تاسیس کند. پائولا در کترینگ خانگیش ساندویچ های لذیذی درست می کرد و پسرهای او ساندویچ ها را به مشتریها تحویل می‌دادند. کم کم غذاهای خانگی پائولا به محبوبیت بالایی رسید و سفارش ها به قدری زیاد شد که بعد از گذشت ۵ سال پائولا توانست اولین رستوران خودش را تاسیس کند. هم اکنون پائولا از موفق ترین و سرشناس ترین سرآشپزهای جهان است و ۱۴ کتاب آشپزی را تالیف کرده است.

جالب و آموزنده
معرفی انواع پاستا های خوشمزه

گوردن رمزی

گوردن رمزی را بیشتر به خاطر ابداعات بسیار تازه غذایی و خوراک‌های بی‌مانند بریتانیایی‌اش و البته لحن تندش می‌شناسند. می‌توان ادعا کرد که او مشهورترین سرآشپز جهان است. اگرچه او تاکنون در کل دوره کاری‌اش 16 ستاره میشلن دریافت کرده است. ولی در حال حاضر فقط 7 ستاره دارد. رستوران برجسته او، رستوران گوردن رمزی در لندن، از سال 2011 تاکنون 3 ستاره داشته و بدین ترتیب تنها رستوران لندن است که توانسته است در چنین مدت طولانی هر سه‌ی آن‌ها را حفظ کند.

گوردون رمزی

این سرآشپز، رستوران‌دار و کاراکتر تلویزیونی اسکاتلندی 35 رستوران را در سرتاسر جهان می‌چرخاند. او همچنین تقریباً در هر منطقه و شبکه انگلیسی‌زبانی راهش را به تلویزیون باز کرده. امپراتوری بسیار موفقی را برای خود ساخته است. در سال 2019، او به سی و پنجمین سلبریتی پردرآمد جهان در فهرست فوربز تبدیل شد. دارایی خالص گوردن رمزی در سال 2020، دویست و بیست میلیون دلار تخمین زده شده بود که بیشترش را از مجموعه‌های تلویزیونی پرطرفدارش مانند هلز کیچن (آشپزخانه جهنم)، کیچن نایتمرز (کابوس آشپزخانه) و استاد سرآشپز (مستر چف) کسب کرده است.


درباره ی خوشمزه ترین غذاهای چینی چه می دانید؟


سخن پایانی

در این نوشتار پرآوزه ترین سرآشپزهای دنیا ار شناختیم. امروزه با توجه به امکاناتی نظیر سایت‌ها، کتاب‌ها و برنامه‌های تلویزیونی متعددی که در مورد آموزش آشپزی ساخته و منتشر می‌شود، به دستورهای غذایی خوب دسترسی داریم، اما با وجود این، هنوز افرادی هستند که با خلاقیت و علاقه‌‌ی  وافر خود، با تهیه لذیذترین غذاها در بهترین رستوران‌های دنیا، مردم را شگفت‌زده می‌کنند.شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

جالب و آموزنده
درباره سرگذشت کروسان چه می دانید؟

دیدگاهتان را بنویسید