لطفا یک منو را به مکان منوی اصلی زیر اختصاص دهیدمنو

غذا های گیاهی

دستور تهیه چند غذای گیاهی خوشمزه

291Views

غذاهای گیاهی انتخابی مفید و سالم برای همه افراد به ویژه گیاهخواران هستند. بر خلاف تصور تنوع این دستور پخت ها بسیار تنوع در سبزیجات و گیاهان خوراکی بسیار زیاد است و در نتیجه آشپزی با گیاهان و غذای گیاهی هم تعداد زیادی از غذاها را در بر می گیرد. شما چه غذاهای گیاهی را در طول هفته برای خود و خانواده تان تهیه می کنید؟ آیا طعم غذاهای گیاهی را دوست دارید؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا طرز پخت چند غذای گیاهی خوشمزه را یاد بگیرید.

دستور تهیه بادمجان شکم پر

مواد لازم (۴ نفر)

  • بادمجان دلمه ای درشت، ۲ عدد
  • روغن زیتون، 1 قاشق چایخوری
  • نمک، 0/5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه، 0/5 قاشق چایخوری
  • پیاز خرد شده، ¼ پیمانه
  • سیر رنده شده، ۳ حبه
  • بلغور جو دوسر، 0/5 پیمانه
  • آب سبزیجات، ۱ پیمانه
  • پنیر موزارلا گیاهی، ۱ پیمانه
  • سس مارینارا، ۱ پیمانه
بادمجان شکم پر

طرز تهیه

  1. فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. سپس بادمجان ها را از وسط نصف کرده و داخل آن ها را خالی کنید.
  2. بادمجان ها را روی سینی فر چیده و روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را روی آنها اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آنها بپزید.
  3. در یک قابلمه، پیارها را با یک قاشق چایخوری روغن زیتون با حرارت ملایم سرخ کنید.سیر و بلغور جو دوسر را با هم مخلوط کنید.
  4. سپس آب سبزیجات را به آنها اضافه کرده و در قابلمه را ببندید تا مخلوط حدود ۱۵ دقیقه بپزد.
  5. حالا این مخلوط را درون بادمجان ها بریزید و رویشان پنیر موزارلا و سس مارینارا (گوجه فرنگی) اضافه کنید.
  6. در آخر آنها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند. حالا غذای گیاهی خوشمزه شما آماده است.
جالب و آموزنده
بروکلی و خواص آن + 2 دستور تهیه غذا با بروکلی خوشمزه

دستور تهیه خورش گل کلم مجلسی

مواد لازم

  • گل کلم خرد شده : ۱.۵ پیمانه
  • پیاز بزرگ : یک عدد
  • گوجه فرنگی : دو عدد
  • سیر : یک حبه
  • زنجبیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر خردل : نصف قاشق چایخوری
  • گرام ماسالا : نصف قاشق چایخوری
  • زیره ساییده نشده : نصف قاشق چایخوری
  • آب : ۱.۵ پیمانه
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • ریحان تازه : ۴ تا ۵ برگ

طرز تهیه خورش گل کلم

  1. ابتدا گل کلم را خرد نمایید و آن را درون ظرفی مناسب بریزید سپس مقداری آب داغ روی گل کلم ها بریزید و بعد از چند دقیقه گل کلم های خرد شده را درون آبکش بریزید تا آب اضافه آن ها گرفته شود.
  2. تابه را روی حرارت گاز گرم کنید و مقداری روغن درون تابه بریزید سپس سیر له شده و زیره و ریحان را تفت دهید.
  3. پیاز خرد شده را نیز به مخلوط سیر و زیره بیفزایید و تفت دهید.
  4. گوجه فرنگی خرد شده را به همراه ادویه ها و به پیاز بیفزایید و اجازه دهید تا گوجه ها سرخ شوند و آب آن ها کشیده شود.
  5. گل کلم را به مخلوط مواد خورش بیفزایید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید و آن ها را تفت دهید.
  6. مقداری آب درون تابه بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد و آب اضافه آن تبخیر شود. خورش پخته شده را درون ظرفی مناسب بریزید و آن را به کمک ریحان تازه و جعفری خرد شده تزیین نمایید.

طرز تهیه کوکو لوبیای مکزیکی

مواد لازم

کنسرو لوبیا،1 قوطی

جالب و آموزنده
معرفی چند غذای گیاهی ایرانی برای گیاهخواران

تخم مرغ، 3 عدد

آرد، 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده، 1 قاشق غذاخوری

کوکو لوبیا

دستور تهیه

  1. ابتدا آب لوبیا را با آرد مخلوط کنید. آب لوبیا باید سرد باشد تا آرد گلوله نشود.
  2. لوبیا را جداگانه در ظرف دیگری بکوبید یا میکس کنید تا له شود و سپس تخم مرغ‌ها را خوب با آن مخلوط کنید تا یکدست شود.
  3. مخلوط آب لوبیا و آرد را به مخلوط لوبیا و تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
  4. سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید، مواد را بچشید و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
  5. روغن را در ماهیتابه گرم کنید و مواد را در آن پهن کنید، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید کوکو بپزد.
  6. یک طرف که سرخ شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.

دستور تهیه کباب گیاهی

مواد لازم  (۸ نفر)

  • ذرت کوچک، ۸ عدد
  • کدو سبز، ۱۲۵ گرم
  • قارچ، ۴۵۰ گرم
  • پیاز ریز، ۸ عدد
  • روغن مایع، ۳ قاشق سوپخوری
  • آب لیمو، ۳ قاشق سوپخوری

مواد لازم سس

  • روغن مایع سرخ کردنی، ۲ قاشق سوپخوری
  • پیاز کوچک خرد شده، ۱ عدد
  • قارچ خرد شده، ۲۲۵ گرم
  • بادام زمینی بی نمک، ۱۲۵ گرم
  • آب، ۱۵۰ میلی لیتر
  • سس سویا، ۲ قاشق سوپخوری
  • سس فلفل تند، چند قطره

طرز تهیه

  1. کدوها را به ضخامت 2/5 سانتی خرد کرده و با بقیه سبزیجات به سیخ بکشید.
  2. سپس آنها را به روغن و آبلیمو آغشته کنید و روی منقل یا کباب پزی گرم شده، حدود ۱۰ دقیقه بپزید.
  3. ۲ یا ۳ بار آن را برگردانید و روغن و آبلیمو را به آنها بمالید تا خشک نشوند. سپس با سس تهیه شده این غذای گیاهی را سرو کنید.
جالب و آموزنده
انواع سالاد سبزیجات "غذایی سبک و کامل"

روش تهیه سس

  1. پیاز و قارچ را به مدت ۸ دقیقه در روغن سرخ کنید. آن گاه به مدت 5دقیقه در مخلوط کن به هم بزنید.
  2. بادام زمینی را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید.
  3. حالا آب، سس سویا و سس فلفل را به مخلوط اضافه کرده و در یک ماهی تابه روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

طرز تهیه سوفله سبزیجات

مواد لازم

  • سیب زمینی پخته و حلقه شده، 3 عدد
  • هویج پخته و حلقه شده، 3 عدد
  • بادمجان سرخ شده، 3 عدد
  • گوجه فرنگی حلقه شده، 2 عدد
  • شیر، 1 لیوان
  • آرد ذرت یا آرد گندم، 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • زردچوبه، پودر سیر و کاری، از هر کدام 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزای رنده شده، 100 گرم
  • جعفری خرد شده، 4 قاشق غذاخوری
سوفله سبزیجات

دستور تهیه

  1. داخل ظرف نسوزی کمی روغن بریزید.
  2. لایه لایه حلقه‌های سیب زمینی، بادمجان، حلقه‌های هویج، و حلقه‌های گوجه فرنگی را به ترتیب، کف ظرف بچینید.
  3. شیر سرد را با ادویه‌ها مخلوط کنید، آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. اگر شیر سرد نباشد مواد به خوبی مخلوط نمی‌شوند.
  4. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به حباب زدن کند.
  5. سس حاصل را روی سبزیجات چیده شده در قابلمه بریزید و روی آن جعفری خرد شده و پنیر رنده شده بپاشید.
  6. قابلمه را در فر گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی سوفله طلایی شود.

سخن پایانی

در این مقاله با دستور تهیه چند غذای کاملا گیاهی آشنا شدیم. شما هم می توانید این غذاهای خوشمزه را بپزید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید. فراموش نکنید غذاهای گیاهی برای شما سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مفید هستند.

جالب و آموزنده
گیاهخواری "مزایا و معایب آن" + طرز تهیه گوشت گیاهی

اگر این مطلب برای شما مفید بود آن را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید:

https://b2n.ir/e23880http://iwo.ir/15obc
yun.ir/qjh9sfhttps://bit.ly/2YLym1O
https://1ea.ir/H6MeLhttps://cutt.ly/0Ry9fsv

دیدگاهتان را بنویسید