پنج‌شنبه , 25 آوریل 2024
میگو

چند دستور پخت خوشمزه با میگو

 میگو یکی از سخت پوستان دریایی است که اکثر آب های شور و شیرین جهان یافت می شود. میگو به دلیل اینکه بسیار خوشمزه و مغذی است به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار دریایی در سراسر جهان شناخته می شود. آیا شما هم یکی از طرفداران میگو هستید؟ در این مطلب چندین و چند دستور پخت میگو و انواع غذا با میگو را خواهید دید. برای کشف این چند طرز تهیه میگو ساده اما واقعا لذیذ و جدید با ما در این مقاله تا پایان همراه باشید.


این محتوای مفید را هم دنبال کنید: فلافل خوشمزه + دستور تهیه ی فلافل به سبک فست فودی ها


دستور پخت میگو پلو مخلوط

میگو پلوی مخلوط بسیار خوشمزه است. دستور پخت آن را بخوانید:

مواد لازم:

  • ۳ عدد پیاز
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای رنگی
  • ۵۰۰ گرم میگو
  • ۴ پیمانه برنج
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • سبزیجات معطر تازه/خشک به میزان لازم
  • کاری به میزان لازم
  • نمک وفلفل به میزان لازم
  • زعفران آب زده به میزان لازم

دستور پخت

  1. پیاز را ریز خرد کرده به همراه کمی روغن تفت داده سپس میگو پاک شده وشسته را اضافه کرده و تفت دهید.
  2. رب و ادویه‌ها را به مایه‌ی میگو اضافه کرده سبزی‌ها و فلفل‌ها را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.
  3. برنج را آبکش کرده و ته دیگ مناسب قرار دهید سپس برنج و مواد را لایه لایه ریخته و برنج را دم کنید.
  4. در انتها کمی روغن روی برنج داده و در ظرف مناسب سرو کنید.

برای مطالعه بیشتر: لاغری با رژیم بنتینگ


کوکتل میگو

مواد لازم

  • میگوی تمیز شده پخته شده 12 عدد
  • کاهوی خرد شده بصورت باریک های بلند نصف فنجان
  • آبلیمو یک قاشق
  • مایونز آماده 2 قاشق
  • سس گوجه فرنگی آماده یک قاشق چایخوری
  • نمک به مقدارکافی
  • درصورت تمایل کمی خلال بادام خرده شده
کوکتل میگو

دستور پخت

  1. کاهوهای خرد شده را در یک لیوان بزرگ پایه دار بریزید ، میگوها را روی کاهو بچینید
  2. سس مایونز را با آبلیمو وسس گوجه فرنگی و نمک و کمی جعفری خرد شده مخلوط کرده و نیمی از آن را روی میگوها بریزید
  3. بقیه را در ظرف جداگانه سر سفره ببرید تاکسانی که مایل باشند مقدار بیشتری سس روی میگو بریزید( البته فرنگیها ،خامه ولیکور هم به این سس اضافه میکنند)
جالب و آموزنده
غذاهای دریایی ایرانی "خوشمزه و رنگین"

درباره ی سرگذشت کروسان چه می دانید؟


اسکالپ میگو

مواد لازم

  • سیر: ۴ حبه
  • زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: دو عدد
  •  پیاز رنده شده: یک عدد
  • آرد سوخاری: به میزان لازم
  • پودر سوخاری: به میزان لازم
  • پودر جوز هندی: یک قاشق چای خوری
  • سویا سس: سه قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • میگو پوست کنده: ۲۵۰ گرم
اسکالپ میگو

دستور پخت

میگوها را داخل سیر، زنجبیل، پیاز رنده شده، جوز هندی، سویا سس و لیمو مزه دار کنید. بهتر است در تهیه این نوع غذا سه ساعت به میگوها زمان دهیم تا خوب مزه دار شود. آن گاه میگوها را در داخل تخم مرغ فرو برده و در پودر سوخاری بغلتانید. دوباره در تخم مرغ فرو ببرید و در آرد سوخاری بغلتانید. حالا آن ها را داخل روغن سرخ کنید. اسکالپ میگو را می توانید با برنج سرو کنید.


شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد: دستور تهیه چند غذای گیاهی خوشمزه


کتلت میگو

مواد لازم

  • میگو 250 گرم
  • پیاز یک عدد
  • نمک وفلفل به مقدارکافی
  • پوره سیب زمینی یک فنجان ونیم
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • گشنیز خرد شده به مقدار لازم

دستور پخت

  1. میگورا پوست کنده درکمی کره همراه با پیاز خرد کرده وگشنیز تفت بدهید ، این مواد را دوبار با چرخ گوشت ، چرخ کنید
  2. بعد با پوره سیب زمینی وزرده های تخم مرغ مخلوط کرده ، نمک و فلفل بپاشید و به صورت کتلت درآورید
  3. در پودر نان سوخاری بخوابانید و درکره سرخ کنید اگر در آشپزی مبتکر و با سلیقه باشید شخصاً میتوانید میگو را به طریق دیگر تهیه کرده و سرو کنید.
جالب و آموزنده
پخت ماهی قزل آلا "غذای اقتصادی و مفید"

 میگوی اسپایسی با شیر نارگیل و کینوا

مواد لازم

  • ۱ فنجان کینوآ، شسته شده
  • ۲ فنجان آب
  • ۴/۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۱ پیاز متوسط، خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری ریشه‌ی زنجبیل خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری پودر کاری
  • نصف قاشق چایخوری پودر زیره
  • ۴/۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۴۵۰ گرم میگو پوست کنده و تمیز شده (۲۶ تا ۳۰ عدد میگو)
  • ۳ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
  • ۱ قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • ۴/۱ فنجان پودر نارگیل بوداده
  • ۴/۱ فنجان گشنیز تازه خرد شده
میگو اسپایسی با کینوا

طرز تهیه

  1. در یک تابه‌ی بزرگ، کینوآ، آب و نمک را بریزید؛ وقتی که آب جوشید حرارت را کم کنید؛ اجازه بدهید ترکیب روی حرارت پایین بجوشد، در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که مایع جذب شود روی حرارت بماند. شعله را خاموش کنید؛
  2. در عین حال، در یک تابه‌ی بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را داخل تابه بریزید و به مدت ۴ تا ۶ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود هم بزنید. زنجبیل، پودر کاری، پودر فلفل سیاه، نمک و فلفل سیاه را با پیاز مخلوط کنید. اجازه بدهید ۱ دقیقه‌ی دیگر هم بپزد.
  3. میگو را به مواد داخل تابه اضافه کنید و بگذارید ۳-۴ دقیقه‌ی دیگر یا تا زمانی که میگو به رنگ صورتی روشن شود، بپزید. شیر نارگیل و آب پرتقال را هم اضافه کنید؛ این غذا را می‌توانید با کینوآ سرو کنید. روی غذا پودر نارگیل و گشنیز بپاشید.

برای مطالعه بیشتر: بروکلی و خواص آن + 2 دستور تهیه غذا با بروکلی خوشمزه

جالب و آموزنده
غذاهای دریایی ایرانی "خوشمزه و رنگین"

سوپ میگو

مواد لازم

  • میگوی تمیز شده و پخته 200 گرم
  • بامیه 200 گرم
  • جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی ریز شده 6 عدد
  • فلفل سبز دلمه ای 4 عدد
  • نمک وفلفل د رصورت تمایل
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سوپ میگو

طرز تهیه

  1. پیاز را خرد کرده در کره سرخ کنید .تخم فلفل سبز را بگیرید و بعد آن را خرد کنید و روی پیاز بریزید و کمی تفت بدهید
  2. بامیه ها را در ظرف جداگانه و درکمی کره تفت بدهید و به پیاز و فلفل سبز اضافه کنید.
  3. میگو ، جعفری ، بامیه ، رب گوجه فرنگی های ریز شده ، فلفل سبز را با 7 لیوان آب( در صورت تمایل نصف لیوان برنج پخته شده ) در قابلمه بریزید
  4. نمک و فلفل اضافه کنید واین مواد را به مدت 15 دقیقه باحرارت ملایم بپزید ( اگر قارچ در دسترس داشتید درکره تفت بدهید و با بقیه مواد بپزید )

جهت آگاهی: درباره ی سوشی معروف و دستور تهیه آن بیشتر بدانیم


سخن پایانی

در این نوشتار طرز تهیه چند غذای خوشمزه با میگو را یاد گرفتیم. باید خاطرنشان نمود که میگو را می توان برای کاهش وزن در انواع رژیم های لاغری مصرف کرد. چرا که دارای مقادیر زیادی از کربوهیدرات ، پروتئین ، زینک و منیزیم می باشد. عناصر گرفته شده مواد بسیار سالمی هستند که برای سلامت بدن مفید هستند. ضمن اینکه میگو حدود هفت کالری دارد ، اگر شما میانگین دوازده عدد میگو میل کنید حدود هشتاد و پنج کالری دریافت خواهید کرد. این موضوع نشان می دهد میگو دارای کالری پایینی برای سلامت بدن می باشد. امید است این مطلب برایتان مفید بوده باشد. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

جالب و آموزنده
انواع ماهی خوراکی + معرفی چند روش طبخ ماهی به صورت ویدیویی

پیشنهاد ما به شما

سوشی

درباره ی سوشی معروف و دستور تهیه آن بیشتر بدانیم

سوشی یکی از معروف ترین غذاهای ژاپنی است و در حقیقت به غذایی گفته می …

دیدگاهتان را بنویسید