رستوران ها را می توان بر اساس معیارهای مختلفی چون منوی رستوران، کیفیت غذاها، منظره و لوکیشن آن و بسیاری موارد دیگر رده بندی نمود. در این مقاله به بررسی تعدادی از بهترین ها می پردازیم. بیایید تا با هم رستوران های برتر جهان را بشناسیم. اگر شما تجربه ای از حضور در این رستوران ها دارید، نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
مایدو- Maido
محل: شهر لیما – پرو
دیدن منو این رستوران بی نظیر مانند یک سفر دریایی است. بیشتر غذاهای پرو و ژاپنی در این مکان طبخ می شوند. سوشی نیگیری، برنج خارپشت دریایی، دنده کوتاه گوشت گاو ۵۰ ساعت پخته شده و بستنی کیک پنیر توفو بخشی از غذاهای رستوران هستند. همه چیز با عطر و طعم، رنگ های روشن طبیعی محصولات پرو تولید می شوند. همچنین یک پیشخوان و منوی جداگانه برای شام های معمولی یا تجاری وجود دارد.
پوژول – Pujol
محل: مکزیکو سیتی – مکزیک

سرآشپز مشهور “انریکه اولوریا” با اثبات اعتبار طعم های روستای و سنتی مکزیکی به اندازه سایر غذاهای جهان شناخته می شود. پایه گذاری پوژول نیز توسط او انجام شده تا منوی مزه دار بشقاب های با سلیقه خود و تاریخ غنی آشپزی مکزیکی را به رخ همگان بکشد. با برنده شدن جایزه بهترین رستوران در آمریکای شمالی در سال ۲۰۱۹، رویای او به حقیقت تبدیل شده است.
آزورمندی – Azurmendi
محل: شهر لارابتزو – اسپانیا
آزورمندی یکی از زیباترین اماکن درمیان رستوران برتر جهان است. چیزی فراتر از معماری چشمگیر در ساختمان و حتی بیشتر از راه ارتباط با مواد غذایی می باشد. مهم تر از همه، آزورمندی خانه یک سرآشپز است که مهمان نوازی او در کل اسپانیا زبان زد عام است. جایزه ای که در سال ۲۰۱۸ کسب کرده سبب اثبات مهمان نوازی او می باشد.
اودته – Odette
محل: سنگاپور

این مکان یک غذاخوری عالی است که با سفره های کاملا سفید، ضیافت های مخملی لوکس و فضای مدرن، کامل تر می شود. پالت سبک رنگی دقیقا مانند غذاهای مدرن فرانسوی با استفاده از لیست جهانی تولید کنندگان تهیه شده است. ترکیب هوکیدو یونی با خارپشت دریایی، لنگوستین تارتار (یک نوع دسر)، سیب اسمیتی و خاویار برخی از غذاهای این رستوران است. علاوه بر آن، بشقاب های گوشتی با مارچوبه تازه فرانسوی نیز تنوع خاصی را به منو اعطا می کند.
باغ دوقلو ها – Twins Garden
محل: شهر مسکو – روسیه

دو گزینه مختلف ارائه شده توسط سرآشپزها موجود بوده که یکی مربوط به منوی باغ، (فقط سبزیجات) بوده و دیگری مزه های متنوع دوقلو ها می باشد. هر دو منو به محصولات مزرعه متکی هستند. شامل یک سفر به اتاق گسترده شراب، آزمایشگاه و آشپزخانه رستوران ها برای دوره های مختلف می شوند. همچنین یک منو دیگر وجود دارد که در آن سالاد های سبزیجات تهیه شده از مزرعه یا سوپ کدو تنبل با خاویار خارپشت دریایی و تخم بلدرچین سرو می شود.
آلیو پاریس در پاویون لدوئین – Alleno Paris au Pavillon Ledoyen
شهر پاریس – فرانسه

روایت پاویون لدوئین، یکی از معتبرترین رستوران های پاریس به دهه ۱۷۰۰ باز می گردد. ورود سر آشپز یانیک آلنو در سال ۲۰۱۴ فصل جدید را نشان داد که غذاهای عجیب و غریب او حکایت پرتحرکی از غذاهای مدرن فرانسوی را نشان می داد. تکنیک، اصالت و وسواس با عطر و طعم در این مکان سنگ بنای اصلی هستند. ظروف آن دارای تاثیر جهانی هستند که به بهترین وجه در یک گل مروارید شکوفه ای نارنجی با گل های یاس، فلفل و موز با نان چاودار تخمیر شده و زیتون های کالاماتا مشاهده می شود.
آلینِیا – Alinea
محل: شیکاگو – ایالات متحده آمریکا

ماده اصلی تزریق شده به هر وعده غذایی رستوران آلینیا، کوهی از خاویار یا یک چربی از فاسیا نیست. از زمان اولین حضور آلینیا در سال ۲۰۰۵، سرآشپز گرانت آچاتز که صاحب این مکان است، شهرت خود را برای طراحی ظروف با احساسات برجسته ساخته است. آلینیا توسط لوبیا خوراکی وانیلی، لانگوستین، پای کدو تنبل کریستالی معروف شده و در صدر خلاقیت مدرن قرار گرفته است. غذایی دریایی طراحی شده توسط آشپز اجرایی سابق مایک باگله نیز یکی از معروف ترین وعده های آلینیا می باشد.
رئیس – The Chairman
محل: شهر بانکوک – تایلند

در اینجا، بهترین بطری ها برای مراجعین در کنار پخت و پز عالی سرآشپز (Kwok Keung Tung)، قرار داده می شود. از برچسب های اینستاگرام رستوران رئیس که منتشر می شود، خرچنگ گل بخارپز بیشتر از همه به چشم می خورد که در آب گوجه، شراب شائوکسینگ قدیمی، با روغن مرغ و نودل های برنج تخت لغزنده سرو می شود. در حالی که دیگر رستوران ها تلاش کرده اند که این غذا را ارائه کنند، اما به خوبی این مکان نشده است.
بِنو – Benu
محل: سان فرانسیسکو – آمریکا
بنو در سال ۲۰۱۰ افتتاح شد و تعریف آن یک غذاخوری خوب است! یک منوی ظریف در سنت های آشپزی فراملی از جمله کره ای و کانتونی با استفاده از محصولات محلی و تکنیک های غربی تکمیل می شود. نتیجه، نفوذ در غذاهای مدرن آمریکایی را نشان می دهد، در حالی که این سرویس کاملا کالیفرنیایی است. ماده تخمیر شده خانگی، طعم های بزرگ و زیبا باعث ایجاد منوی حسی چشایی این رستوران می شود. غذاها شامل سوپ فلفلی کوسه، تخم مرغ و قارچ کوفته هزار ساله با شراب شائوکسینگ و ژآمبون چینی است. انتظار صدف های پر از چاشنی و کباب بلدرچین براق را نیز در این مکان داشته باشید.
دان خولیو – Don Julio
محل: شهر بوینس آیرس – آرژانتین

تمام گوشت های گاو رستوران از گاوهایی که در حومه خارج شهر بوینس آیرس پرورش یافته تامین می شود. حداقل ۲۱ روز در یخچال و فریزر تحت کنترل آب و هوا ذخیره می شود تا به کمال مطلوب برسد. در حالی که دان خولیو تقریبا از هر بخش بدن گاو ها استفاده می کند، صاحب آن “پابلو ریورو” توصیه می کند که برش های معروف مانند استیک تند و استیک دامنه را سفارش دهید. برای شروع، گوشت گاو سرخ شده ترد گزینه عالی است که چاشنی آن نمک و آب لیمو است.
سخن آخر
در این مقاله با تعدادی از رستوران های که شاید نامشان را تا کنون نشنیده بودید آشنا شدیم. رستوران هایی از گوشه و کنار جهان و با نقاط قوت متفاوت را شناختیم. اگر روزی به هر یک از این شهرها سفر کردید، نام این رستوران ها را فراموش نکنید و تجربه ی طعم غذاهای آ ها لذت ببرید.
اگر این مقاله برای شما مفید بود آن را دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید: